0%
Kom bij ons team

Vacancy – Growth Marketeer

Over Purple Panda

Purple Panda is een digitaal agency dat kleine en middelgrote ondernemingen helpt hun markt te veroveren met een hands-on, 100% toegewijde aanpak van digitale marketing en digitale ontwikkeling.

Wij zijn op zoek naar getalenteerde mensen die ons team komen versterken, en om samen ons groeiende klantenbestand te bedienen.

Jouw profiel

You’re a growth marketing specialist with at least 2 years of experience in driving business growth through digital marketing initiatives. Marketing is your passion and with your all round knowledge you can transform a client’s needs in winning campaigns. 

Jouw rol

Als Growth Marketeer speel je een cruciale rol in het stimuleren van groei en succes voor onze klanten via strategische marketinginitiatieven. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden zijn het bedenken en beheren van advertentiecampagnes, het opstellen van converterende teksten, het optimaliseren van landingspagina's, het analyseren van prestatiegegevens en het doeltreffend communiceren met de klanten.

Jouw capaciteiten

Vink je alle vakjes van deze lijst aan? Of vink je er veel aan, maar heb je een geweldige houding en leerpotentieel? 💪 Neem contact met ons op via hello@website.purplepanda.be. hello@website.purplepanda.be.

 • Minimum of 2 years of experience in a growth marketing role, preferably within a marketing agency setting.
 • Bedreven in het opzetten en monitoren van advertentiecampagnes op verschillende platforms, waaronder Meta, Google Ads, LinkedIn, TikTok, enz.
 • Kennis van succesvolle always-on marketingcampagnes als growth-experimenten om uitzonderlijke resultaten te behalen. 
 • Analytische mindset met het vermogen om gegevens te interpreteren en bruikbare inzichten te bieden voor het optimaliseren van campagnes.
 • Kennis en ervaring met Google Analytics, Google Data Studio en Google Tag Manager voor het opvolgen en analyseren van campagneprestaties.
 • De technische aspecten van Google Tag Manager, custom conversions, Facebook-catalogi, enz. schrikken je niet af.
 • Uitstekende copy-writing skills in zowel het Engels als het Nederlands, met het vermogen om persuasieve teksten te creëren die conversies stimuleren.
 • Ervaring met pagebuilders om landingspagina's te structureren en te creëren die aansluiten bij de marketingdoelstellingen van de klant.
 • Bewezen vaardigheden in projectmanagement, met het vermogen om prioriteiten te stellen en meerdere projecten tegelijkertijd te beheren.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden met klanten, inclusief het vermogen om klantbehoeften te begrijpen, duidelijke updates te geven en verwachtingen te managen.
 • Ambitieus, leert snel. ‘The extra mile’ gaan, zit gewoonweg in je. 
 • Empathisch persoon die zich gemakkelijk kan verplaatsen in de schoenen van potentiële klanten om de customer journey beter te begrijpen. 
 • BONUS: je kunt aantrekkelijke advertenties maken in Sketch of Figma.
 • BONUS: je kent handige tools die het leven van een marketeer een stuk gemakkelijker maken en weet hoe je ze moet gebruiken. 

Versterk een geweldig team

Klinkt dit als jou?
Solliciteer in 1 minuut.

We like to keep things simple. Click the button below and book a 15 minute call with Nick (our CEO) and let’s get to know each other! No motivational letter or CV required. 😎

Solliciteer nu
nl_BENederlands (België)
MENU
Purple Panda typographic logo

Locaties

Antwerpen // N 43°30'32.0 16°26'20.94Kortrijk // N 50°81'43.1 3°26'77.03Madrid // N 40°25'0.39 3°42'13.64