Webapplicatie laten maken? Gratis consultatie en offerte - Purple Panda.

Webapplicatie laten maken

Gratis Consultatie

of bel ons+32 488 69 04 86

Wij maken jouw droomapplicatie

Naast jouw bedrijf in de kijker zetten met een moderne, functionerende website zijn er ook nog andere domeinen waar onze skills nuttig blijken. Heb je een sterk idee voor een nieuwe online app, maar weet je niet waar je moet beginnen? zijn er bepaalde zaken binnen jouw bedrijf die aanzienlijk efficiënter zouden kunnen gebeuren via een online platform? Ook hier kijken wij graag wat we voor jou kunnen betekenen. Zo gaan wij te werk.

Analyse

Natuurlijk beginnen wij niet meteen te bouwen. Wij analyseren eerst de markt en de potentiële doelgroep en bepalen zo de noden van de applicatie. Je kan er op rekenen dat we meedenken met jou, daar wij natuurlijk een heel ander zicht hebben op de markt en de slaagkansen van een applicatie. Natuurlijk blijf jij ten allen tijde de eindredacteur van jouw idee of project.  

Voorstudies

Samen met jouw toetsen we de stijl en de functionaliteit van de applicatie af. Jij geeft als klant input, wij zetten deze om in algemene designs en wireframes. Dat laatste zijn een soort blauwdrukken van hoe de pagina’s er uit zullen zien, waar de knoppen zitten en hoe de info of data weergegeven zal worden.

Ontwikkeling

Wanneer we samen tot iets gekomen zijn dat er ongetwijfeld veelbelovend uitziet, is het zaak om dit project te gaan ontwikkelen. Zo’n applicaties zijn vaak erg specifiek en dus een stuk zwaarder in ontwikkeling dan een doorsnee website. Wij betrekken jou bij alle belangrijke stappen en wanneer je ons even niet ziet, zitten we ijverig achter onze computer om het idee om te vormen tot een reële, functionele applicatie.

De lancering

Zowel voor jou als voor ons een zeer spannend moment! De applicatie is klaar en moet enkel nog losgelaten worden op de wereld. Samen met jouw kennis van de doelgroep en sector en onze expertise en ervaring met dit soort lanceringen zetten we de applicatie online. Dan is het natuurlijk vol verwachting kijken wat deze applicatie teweeg brengt en niet te vergeten: de lancering vieren!

webapplicatie opvolging

Opvolging

Na het moment van ontlading is het natuurlijk zaak om alle data die de applicatie genereert op te volgen. Je krijgt een gedetailleerd beeld van gebruikers, betrokkenheid, feedback die de applicatie registreert. Zo gaan wij samen met jou op zoek naar de dingen die werken en de dingen die niet werken. Op basis daarvan kunnen we dan bijsturen om het succes van de applicatie groter te maken.

Een applicatie is een stukje complexer dan de gemiddelde site, maar met een succesvolle applicatie zijn de mogelijkheden dan ook oneindig. Heb je een goed idee? Elk idee is het waard om naar te luisteren, dus neem zeker contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Gratis Consultatie

of bel ons+32 488 69 04 86

Wat als jouw bedrijf digitaal optimaal inzet?

   Click For Coffee ☕️