Gratis SEO Analyse: Hoe scoort jouw website? - Purple Panda

Gratis SEO Analyse: Hoe scoort jouw website?

Gratis analyse

Vul hieronder jouw website in en ontvang jouw gratis SEO analyse!

of bel ons+32 488 69 04 86
seo rapport pdf download

✅ Eenvoudig en duidelijk overzicht

✅ Scores op content, snelheid en veiligheid

✅ Inzicht in je backlinks

✅ On- en Off-page SEO rapport

✅ Aanbevolen actiepunten waar je direct mee aan de slag kan


De term SEO wordt vandaag van overal op je afgevuurd. Vandaag is SEO een zeer groot aandeel van een succesvolle website, webwinkel of blog. Na even googelen vind je al snel enkele zaken die je gemakkelijk kan aanpassen om jouw website zoekmachine vriendelijker te maken. Deze zaken missen hun effect zeker niet, maar zijn ze wel voldoende? Wil je de vindbaarheid van jouw site en zo dus ook jouw aantal bezoekers opkrikken, dan moet je helaas dieper gaan dan die paar aanpassingen. Hiervoor is ervaring en expertise nodig. Jij weet als geen ander hoe je jouw bedrijf moet runnen in de huidige sector, maar niemand verwacht dat je daarnaast ook nog een internet expert bent. Test jouw website met deze gratis SEO analyse.

Gepersonaliseerde audit met gedetailleerde en duidelijke resultaten

Het is daarom geen slecht idee om een seo analyse te laten uitvoeren door een gespecialiseerd bedrijf als Purple Panda. Bovendien is deze audit gratis, no strings attached en erg eenvoudig. Je geeft je website in en krijgt al snel jouw data, mooi in een overzichtelijk document, terug. Hier kan je al snel zien waar jouw site hoog scoort, maar ook waar de pijnpunten zitten.

Een audit die verder gaat dan SEO

Naast de SEO resultaten van jouw site, krijg je nog een hele hoop andere informatie. Allemaal met bijhorende scores gebaseerd op de prestatie van jouw website. Volgende zaken worden behandeld:

SEO

Hoe goed scoort jouw site in Google en andere zoekmachines. Hoe bereikbaar en vooral vindbaar ben je voor (potentiële) klanten.

Het vermogen van je website

Hoe goed presteert je website en vooral hoe snel worden pagina’s en functionaliteiten geladen. Dit is zeer belangrijk, aangezien de aandachtsspanne van een online gebruiker erg kort is. Volgens cijfers blijkt dat 40% van alle bezoekers afhaakt wanneer een pagina niet binnen de 3 seconden laadt.

Je sitestructuur

Zeer belangrijk is de structuur van je site, zowel wat je ziet als de achterliggende, technische opbouw. In de audit gaan we na of al jouw elementen juist benoemd zijn, of jouw afbeeldingen de juiste informatie en beschrijving bevatten, of de structuur van jouw blog posts en pagina’s optimaal zijn en nog veel meer. Zo krijg je in de seo analyse een goed overzicht van waar de structuur van jouw website verbeterd kan worden.

Jouw socials

De link tussen jouw social media en je website zijn vandaag erg belangrijk. We gaan na of deze mooi gelinkt zijn en waar er verbetering mogelijk is.

Jouw organisch verkeer

Dit zijn de bezoekers die niet komen via jouw social media, maar de bezoekers die jouw website vinden door te zoeken naar jouw diensten, producten of sector. Het is dus bijzonder belangrijk om ergens als eerste te verschijnen wanneer mensen hun online zoektocht beginnen.

Dit zijn zowat de belangrijkste resultaten die je zult terugkrijgen, uiteraard zal er nog veel meer informatie in de seo analyse staan. Die info is allemaal mooi gepresenteerd met, waar nodig, de juiste weergave van grafieken om ze visueel duidelijk en aantrekkelijk te maken. Verder is deze audit volledig vrijblijvend, jij beslist zelf of je met die informatie aan de slag gaat. Natuurlijk staan wij altijd klaar om mee met jou te kijken hoe we je site naar een hoger niveau kunnen tillen.

Wat als jouw bedrijf digitaal optimaal inzet?

   Click For Coffee ☕️