Slimnaarmijnwerk - Purple Panda

Slim naar mijn werk

Afgeschermde offertetool voor Fietsen Mintjens

Webapplicatie

Dit online platform, ontwikkeld voor Fietsen Mintjes, is een B2B tool waar medewerkers van klanten hun offerte kunnen samenstellen en verzenden. Ook kunnen ze via deze weg afspraken boeken. De medewerkers kunnen uit een ruim aanbod aan fietsen en deze aanvullen met extra’s, zoals een helm, een slot, een diefstalverzekering.

Dit platform bestaat uit een gebruiksvriendelijk design, ondersteund door een krachtig technische basis. Via de beheersmodule van deze applicatie is het mogelijk om producten, bedrijven, medewerkers en offertes te beheren. Daarnaast bevat deze tool een stek staaltje business logica, waardoor deze gemakkelijk kan aangepast worden voor verschillende bedrijven en sectoren.

Kortom, Het is krachtige boeking tool, waar de klant een afspraak kan maken en door de integratie met de agenda van Fietsen Mintjes deze meteen in de agenda komt. Daarnaast is het ook een schaalbare tool, de technologie en redenering achter de applicatie kan zeer snel toegepast worden op andere sectoren en bedrijven.

Kies je producten en maak je offerte
Boek een afspraak
Visit project →

Wat als jouw bedrijf digitaal optimaal inzet?

   Click For Coffee ☕️