0%
Kom bij ons team

Vacature - Sales Manager

Over Purple Panda

Purple Panda is een digitaal agency dat kleine en middelgrote ondernemingen helpt hun markt te veroveren met een hands-on, 100% toegewijde aanpak van digitale marketing en digitale ontwikkeling.

Wij zijn op zoek naar getalenteerde mensen die ons team komen versterken, en om samen ons groeiende klantenbestand te bedienen.

Jouw profiel

Je hebt kennis van het huidige digitale landschap (Marketing / Producten) en weet waarom het voor bedrijven belangrijk is om hierin te investeren. Als Sales Manager match je (potentiële) klanten met de juiste digitale oplossingen uit ons aanbod. Je bent een mensen-mens en een probleemoplosser die kansen ziet om onze klanten te laten groeien.

Jouw rol

Je zal gesprekken voeren met potentiële klanten om te zien hoe we hen kunnen helpen. Daarnaast maak je voorstellen en leg je deze voor aan klanten. Door deze belangrijke acties help je ons om ons klantenbestand te laten groeien. Je houdt de klanttevredenheid zo hoog mogelijk door de juiste dienst aan de juiste klant te koppelen. Ook kan je rekenen op de steun van een geweldig team vol getalenteerde creatieven om je te helpen met de best mogelijke vormgeving.

Jouw capaciteiten

Vink je de meeste vakjes van deze lijst aan? Of vink je er enkele aan, maar heb je een geweldige houding en leerpotentieel? 💪 Neem contact met ons op via hello@purplepanda.be.

  • Je bent bekend met GSuite (Google Docs / Google Slides / ...)
  • Je begrijpt onze diensten (sociale media, digitale ads, digitale producten (apps / websites)) en hoe dit bedrijven kan helpen groeien.
  • Je bent een goede planner en bent goed in organiseren. 
  • Je bent een kei in communicatie (zowel schriftelijk als mondeling).
  • BONUS: Je kan designen (Figma).
  • BONUS: Je vindt het leuk om sociale media te beheren.
  • BONUS: Je hebt kennis van sociale verkoop, en hoe je LinkedIn kan gebruiken om B2B leads te genereren.
  • BONUS: Je bent analytisch, en kan ons ondersteunen in de marketing van Purple Panda zelf.

Versterk een geweldig team

Klinkt dit als jou?
Solliciteer in 1 minuut.

We houden dingen graag eenvoudig. Klik op de knop hieronder en boek een gesprek van 15 minuten met Nick (onze CEO), op deze manier maken we kennis! Geen motivatiebrief of CV nodig. 😎.

Solliciteer nu
nl_BEDutch
MENU

Locaties

Antwerpen // N 43°30'32.0 16°26'20.94Madrid // N 40°25'0.39 3°42'13.64