Hoe krijg je meer bezoekers op je website? Purple Panda

Meer bezoekers op je website

Gratis Consultatie

of bel ons+32 488 69 04 86

Alles staat of valt bij je websiteverkeer

Zelfs een steengoed product of interessante dienst, een prachtige website en een perfecte branding zijn daarom nog geen garantie op succes. Waarom niet? Dat is erg eenvoudig. Als er niemand langs komt, kan er ook niemand over gaan tot een aankoop. Goede branding, sterke content en een mooie website helpen hier zeker wel, maar soms zien we toch dat het erg rustig blijft rond je merk. Geen nood, hier bestaan oplossingen voor.

Wij verbeteren jouw vindbaarheid (SEO)

Je hebt de afkorting waarschijnlijk al erg veel zien voorbij komen. SEO staat voor ‘Search Engine Optimalisation’ en wil zeggen dat we jouw content optimaliseren voor zoekmachines zoals Google. Goede content schrijven in een mooi design is een goede start, maar natuurlijk moet deze content nog gelezen worden. Vaak is dit een geval van een paar doelgerichte aanpassingen. Je moet goed op de hoogte zijn van wat werkt en wat niet, en dat zijn we. Wij kunnen dus erg gemakkelijk nagaan waarom jouw blogpost, pagina of artikel het niet goed doet in de zoektermen. Daarnaast kunnen we advies geven over welke onderwerpen het zeer goed doen, welke soorten content in trek zijn en welke trefwoorden resultaat opleveren.

Wij verbeteren jouw content Marketing

Het verkeer op jouw website verhogen gaat hand in hand met de content die je schrijft. Tegenwoordig komt het zeer vaak voor dat (een deel) content geschreven wordt door een externe partner. Waarom? Vanwege de expertise. Ook wij beschikken over die expertise. Zo hebben wij met verschillende tools een goed beeld van welke content werkt voor jouw bedrijf, blog en doelgroep. Zo kunnen wij voor jou een aantal blogposts per maand schrijven die het verkeer naar jouw website zouden moeten verhogen.

Meer bezoekers op je website

Advertising

Tegenwoordig moet je bij advertising niet meer meteen denken aan reclamespots op televisie, radio of gigantische billboards. Tegenwoordig kan je advertenties voor jouw bedrijf ook online laten lopen. Een goed voorbeeld hiervan is facebook advertising. Het grote voordeel is dat je zeer gericht kan gaan adverteren en een specifieke doelgroep kan aanspreken. Anderzijds kost adverteren geld en zonder ervaring en kennis van zake zal een advertentie weinig terug geven voor dat geld. Wij beschikken over de juiste tools, ervaring en kennis om jouw advertenties te ontwerpen, te schrijven en los te laten op de juiste doelgroep. Bovendien verschaffen wij jou erg veel data, statistieken en informatie over wat de advertentie teweeg brengt, wat de resultaten zijn en bij welke groep ze wel of net niet werkt.

Alledrie deze methoden kunnen zeer succesvol blijken, jammer genoeg kunnen ze ook veel geld en tijd kosten wanneer ze niet op de correcte manier gemanaged worden. Neem vrijblijvend contact op met ons om te kijken waar wij jou kunnen helpen in het vergroten van jouw publiek en websiteverkeer.

Gratis Consultatie

of bel ons+32 488 69 04 86

Wat als jouw bedrijf digitaal optimaal inzet?

Let's find out!