Huisstijl & Branding | Tijd voor een nieuwe look? Purple Panda

Huisstijl & Branding

Gratis Consultatie

of bel ons+32 488 69 04 86

Tijd voor een nieuwe look?

Ben je volop bezig aan de voorbereidingen voor de lancering van jouw merk? Of is de algemene stijl van jouw onderneming aan vernieuwing toe? Bekijk dan zeker wat wij voor jou kunnen betekenen. Tegenwoordig is de manier waarop een onderneming zich laat zien in de markt niet meer beperkt tot een sterk logo. Het is zeer belangrijk dat alles daarrond consequent gelinkt is aan de gekozen stijl. Zo zal je bijvoorbeeld nooit een blauwe McDonalds tegen komen of worden in elke vorm van communicatie van google steeds dezelfde vier kleuren gebruikt. Vraag je ons voor een rebranding, dan werken we als volgt:

Uitgebreide kennismaking

Vooraleer we iets kunnen ontwerpen moeten we goed op de hoogte zijn van hoe jij functioneert, in welke sector, wie jouw doelpubliek is en natuurlijk  wat je zelf wel of niet mooi vindt. We kunnen pas een goed ontwerp uitdenken als we weten voor wie en wat we dit doen en vooral wat je wilt bereiken.

Onderzoek en voorstudies

We gaan samen met jou kijken naar hoe jij de branding van jouw bedrijf ziet. Heb je al kleuren van een vorige branding waar graag trouw aan blijft, wil je iets totaal nieuw, zijn er bepaalde elementen die je graag ziet terugkomen in het logo? Heb je helemaal geen idee? Geen probleem, dan kunnen we samen uitzoeken wat je mooi en niet mooi vindt. Daarnaast kijken we samen naar enkele voorbeelden om te zien welke kant we op willen. Op basis van al die informatie maken wij een heleboel voorstellen en variaties.

Design

Met jouw input en feedback gaan we aan de slag. We gaan dieper in op het logo en koppelen geregeld terug naar jou. Na tal van kleine aanpassingen, het eventueel testen van verschillende kleuren wordt het logo afgeklopt. Op basis hiervan kunnen ontwerpen wij dan de volledige huisstijl. Dit houd onder andere in welke lettertypes gebruikt worden bij verschillende toepassingen, welke de primaire en secundaire kleuren van het merk zijn, bepaalde stijl voorstellen voor advertenties en campagnes en nog veel meer.

branding & huisstijl over media

Aanlevering huisstijlgids

Wanneer je tevreden bent over hoe jouw merk in een volledig nieuw jasje gestoken is, dan gieten wij dit in een mooie, overzichtelijke huisstijlgids. Dit is een document waarin de volledige regels omtrent het gebruik van logo’s, lettertypes, kleuren en media wordt beschreven. Dit is een zeer handige leidraad voor iedereen die bepaalde publicaties maakt voor jouw onderneming en voor iedereen die zal werken aan campagnes voor jouw bedrijf. Ook jouw nieuw logo wordt aangeleverd in verschillende types en formaten.

Branding is enorm belangrijk. Jouw klanten en toekomstige klanten moeten een duidelijk beeld krijgen van jouw merk en de beste manier is door een modern logo dat er professioneel uitziet en daarnaast het consequent doortrekken van die stijl in alle communicatie en publicaties. Wij zijn een sterke partner met een kennis van zake, aarzel dus niet om ons te contacteren en dan kijken wij vrijblijvend eens naar de branding van jouw merk.

Gratis Consultatie

of bel ons+32 488 69 04 86

Wat als jouw bedrijf digitaal optimaal inzet?

Let's find out!