Testimonial Moooby - Purple Panda

Testimonial Moooby


Eén van de projecten waar we erg trots op zijn is de website die we voor Moooby maakten. Fietsen Mintjes onderscheidt zich al jaren met hun expertise in elektrische fietsen, maar mobiliteit staat niet stil en hierop moet voortdurend ingespeeld worden. Zo kwam Moooby tot stand, een project dat mobiliteit een relevante plaats geeft in de 21ste eeuw en zo meewerkt aan een maatschappij waar mobiliteit, efficiëntie en ecologie elkaar niet hoeven tegen te spreken. Purple Panda zette zich mee achter het project en werkte dus heel erg nauw samen met de mensen van Moooby. Mieke, één van deze mensen, vertelt graag hoe deze samenwerking verliep.

Pro actief, meedenkend en begripvol

“Wat meteen opviel tijdens de samenwerking was de manier waarop Purple Panda zijn schouders mee onder het project zette. Naast de expertise in hun eigen werkveld dachten ze mee na over zowel inhoud als vormgeving op maat van ons project. Door zich te informeren over de sector en het product werd er niet alleen binnen hun werkveld aan een oplossing gewerkt, maar ook daarbuiten. Die proactieve aanpak werpt zeker en vast zijn vruchten af. Daarnaast tonen ze begrip en geduld voor voor de mensen die geen uitgebreide IT kennis hebben”

Vlot en gericht communiceren

“Het Purple Panda team heeft geen moeite met het halen en respecteren van deadlines. In functie hiervan is de communicatie altijd zeer duidelijk en gericht gevoerd. Ook opvolging achteraf was er niet teveel aan en als klant krijg je de indruk dat er steeds tijd is voor jouw vraag of probleem.”

Goede interne en externe samenwerking

“Voor dit project trok reclamebureau viaVictor de look & feel van de website door naar de verdere marketingcampagnes. Zowel de samenwerking met Moooby als het reclamebureau zorgde voor een ontzettend creatieve en stimulerende synergie tussen de drie partijen.”

Een resultaat dat er mag zijn

“Over het algemeen horen we overwegend positieve reacties. Misschien dat niet alle meningen tot helemaal tot bij ons komen, maar wat we horen klinkt zeer positief. Intern bij Moooby zijn we dan zelf ook heel tevreden over de look & feel van onze nieuwe website. Achteraf was er ook nog ruimte voor opvolging en maakte Purple Panda ons wegwijs in de nieuwe website.

Jong ambitieus bedrijf met toekomstperspectief

“De samenwerking tussen zowel moooby, viaVictor en Purple Panda liep erg vlot. Purple Panda straalt ambitie en expertise uit en zet dit om in inzet en flexibiliteit. Als ze blijven bijleren van hun klanten op de manier dat ze het nu doen, dan staat er een zeer mooie toekomst te wachten voor dit jonge bedrijf, waar de klanten in de rij zullen moeten aanschuiven.”

Bekijk de website (www.moooby.be)

Wat als jouw bedrijf digitaal optimaal inzet?

Let's find out!